Automate your Marketing
with Womplify




 
Faces of Adelea

By: mama adee

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 2-Jul-2009 06:29 Email | Share | | Bookmark
Adee n cousin Zhariff

 
 
 
View all 8 photos...


Wednesday, 7-Jan-2009 05:31 Email | Share | | Bookmark
Langkawi Dec 2008

 
 
 
View all 8 photos...












Tuesday, 6-Jan-2009 05:34 Email | Share | | Bookmark
Pengubat Rindu...

 
 
 
View all 4 photos...




Wednesday, 29-Oct-2008 08:11 Email | Share | | Bookmark
AidilFitri 2008

 
 
 
View all 14 photos...
Seminggu sebelum Aidil Fitri.....

23 September 2008

Mama amik cuti....semata-mata nakpi shopping raya kat Shah Alam dengan Auntie Kay...heheheh.. Pukul 11 pagi call makngah Adee yang sedang tunggu hari nak bersalin, kalau-kalau ada apa2 nak dikirim. Makngah mintak tengok-tengokkan kalau ader jubah yang masyuk..almaklumla.. nak pakai baju kurung memang tak dapek la dengan perut memboyot tu... tiba-tiba.. trett...trett.. bateri handphone mama mati... Owwhhhh.. nampaknya daku akan bershopping dengan aman hari ini....

Petang, lepas balik dari Shah Alam, terus singgah pasar ramadhan..beli tapau untuk berbuka..sedang elok rancak bersembang dengan auntie kay n auntie nett... tetiba mama nampak muka Pakngah Adee... " Along...orang call dari tengahari tadi tak dapat... Amy dah masuk hospital.. air ketuban dah pecah"... Alamak.... makngah Adee dah masuk sepital.... terus la mama kalut n ajak babah adee pergi melawat..and pada hari itu kami berbuka di Wad Bersalin, Hospital Putrajaya....

Maka inilah permata hati baru kami sekeluarga... Mohd Izzmi Zhariff.....





26 September 2008

Mama bawak Maksu Adee melawat makngah di Taman Universiti.. Kalau nak tahu maksu Adee pon tengah menunggu hari untuk bersalin..memandangkan sampai hari itu pun Maksu Adee tak jugak bersalin makanya Paksu Isfan akan bawak Maksu Adee balik ke Kelantan untuk beraya keesokan paginya selepas bersahur. Nak dijadikan cerita, bangun sahur esoknya, Maksu Adee dah turun tanda..

Alhamdulillah...terus Maksu Adee dikejarkan ke Hospital Serdang dan lahirlah... permata hati kedua... Muhammad Hayqal ..




1 Oktober 2008 ~ 1 Syawal

Tahun ni turn kitaorang beraya di rumah tok ayah n maktok sebelah babah Adee. Macam biasa, lets the pic tells the story yer....hehee


Kami bertiga...



Mama with Adee



Adee with Uncle Akif Nazif



Sebahagian Keluarga...Maktok and Tok Ayah takder dalam gambar..


Adee with Maksu, Paksu and Adik Hayqal


Ok, banyak itu jer la gambar di pagi raya... mama tercicir kamera bila balik ke rumah maktok n tok abah Adee.. makanya..tiada gambar di pagi raya bersama..cuma ada gambar...santai-santai di pondok tok abah. Pondok ni hasil kerja tangan tok abah Adee sepanjang Ramadhan. Tiga minggu dah siap...bertapa mama kagum.. inilah hasil pertukangan pertama tok abah



Adee memang excited habis dengan adanya pondok tok abah ni..asik nak ajak tok abah lepak kat pondok..siap angkut barang2 dapur maktok untuk main masak-masak kat situ...





Kalau semua nak tahu..ni la tok mama a.k.a moyang Adee..tu nyang esah Adee tengah sediakan air rebusan herba buat mandi makngah...best..wangi banget!


Raya hari tu memang best..sempat jumpa bestfriend mama sepanjang hayat..Auntie Zila n cheeky Dina


Friday, 24-Oct-2008 09:08 Email | Share | | Bookmark
It's been a while....

 
Adee is backk....!!!! Sorry for those yg dah lama klik FP Adee ni masih jumpa entry lama..mama macam hilang momentum untuk beberapa seketika...Tapi sekarang daku sudah kembali....!!!



Inilah Adee terkini...yer yer...sudah kurus...


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net